Faglokaler

Slagelse Privatskole råder over fuldt udbyggede faglokaler med alle nødvendige faciliteter til en varieret og spændende undervisning, dog lokaler til madkundskab, håndværk og design lejes på Nymarkskolen. Idræt foregår i Slagelse Hallen. Lokalerne på Slagelse Privatskole er lyse og imødekommende og installeret med ventilationer, der giver et optimalt indeklima. Skolen lokaler er fordelt på 3 etager. Etage 1 og 2 har hver 6 lokaler, mellemgang, 3 toiletter og stort lyst opholdsrum med et stort vindues parti og sofagruppe. I stuen er der 0.-1.kl, børnehave, administration, PPR–rum, læsevejleder og mødelokale.

Skolen har 42 m2 stort naturfagslokale med alle tænkelige måleinstrumenter og muligheder for laboratorieforsøg, der er medvirkende til at gøre undervisningen spændende og tidssvarende.

Skolens har 42 m2 stort et billedkunstlokale som står til rådighed for undervisningen på 0.-6.kl.

Musiklokalet er etableret i skolens største rum og indeholder klaver, trommer og andre mindre musikinstrumenter. Skolen har et samarbejde med Slagelse Musikskole.

Skolen lejer sig desuden ind i kommunens idrætsfaciliteter såsom Slagelse Hallen, som ligger 800 m fra skolen.

Legeplads

Skolen har en stor legeplads på ca. 1100 m2, med stort legemiljø, edderkop gynge, to almindelige gynger, multibane, læskur, sandkasse, græsplæne og asfalt.